Testkezelés

PhotoJet SHR tartós szőrtelenítés -> 50 % kedvezménnyel

-5-10 évig tartós
-ingyenes konzultáció
-csak a szőrtüszőkre hat a környező szövetek nem sérülnek
-bővebb információ: GY.I.K fül alatt

NINCS végleges szőrtelenítés sehol , csak tartós.
Ha nem nő vissza kb 8 év után akkor beszélünk véglegesről.

Alkalmazási területek:
– a test bármely területén
-intim területen csak nőknek

Működési elv:
A PhotonJet SHR villanófényes IPL szőrtelenítő gép, amely a szelektív foto-thermolízis elvén működik. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában (vagy egyéb más energia elnyelő ún. kromofórban pl. pigment foltok, seprűerek oxi-hemoglobinja stb.) elnyelődik. Ekkor a fényenergia hőenergiává alakul át felhevítve és megsemmisítve a szőrszálak növekedéséért felelős mátrix-sejt struktúrát illetve a beállításoktól függő más egyéb célstruktúrát. Megfelelően alkalmazott impulzushossz és erősség esetén a bőr nem károsodik.

A kezelés nem alkalmas ősz, szőke vagy vörös szálak eltávolítására.

Hány kezelés szükséges?
Amit még érdemes szem előtt tartanunk, a türelem. Mivel a szőrszálaknak 3 növekedési fázisa van, fontos a kezelés időközönkénti megismétlése. Az ideális eredmény eléréséhez 5-6-7 hetenként ,összesen 6-8 kezelés szükséges a szőrszálak erősségétől és a kezelési területtől függően.

Ints búcsút a szőrtüszőgyulladásnak:
Sok vendégünk azzal a problémával fordul hozzánk, hogy a szőrtüszőik begyulladnak. Amennyiben Te is hasonló problémával küzködsz, akkor Neked különösen ajánljuk a nálunk végzett IPL szőrtelenítést ezeken a területeken. A megfelelő paraméterkkel beállított készülékünk képes elpusztítani a gyulladást kiváltó baktériumokat végleg, így a bőröd szőrtelenné és ismét bársonyossá és selymessé válik.,
 
Mire figyelj kezelés előtt és után:
1. Kezelés előtt a kezelni kívánt bőrfelületen trimmeljük meg a szőrt, úgy, hogy kb 2 mm legyen. Gyantázni semmiképpen nem szabad!
2. Nagyon fontos, hogy bármilyen gyógyszert szedünk, győződjünk meg arról, hogy nem fényérzékenyít-e?
3.  Mellőzzük a napozást és a szoláriumot a kezelés hathatósága érdekében.
4. A beavatkozás napján a kívánt testtájékra ne tegyünk semmiféle kozmetikumot.
5. Egy-két napig kerüljük a szauna és az uszoda, valamint a forró fürdő használatát.
6. Ne piszkáljuk, dörzsöljük a kezelt területet és ne alkalmazzunk bőrhámlasztást egy hétig.
7. A kezelt területet 1,5-2 hétig ne borotváljuk le, viszont utána borotválni . kell, hogy azok a szőrszálak amik nem hullottak ki megerősödjenek
8. A szőrnövekedés lelassul, figyeljük meg mennyire hogy a következő kezelésig 1-2mm-re kinőjön
9.NEM BAJ ha az adott területen hosszabb a szőr, letudjuk a kozmetikában vágni
Dermapen

-látványos textúra javítás
-hegek mélységének csökkenése
-ráncok számának és mélységének csökkenése
-feszesebb, elasztikusabb simább bőr
-bővebb információ: GY.I.K fül alatt

A DermaPen kezelés célja kettős:
A kollagén- és elasztin termelés újraindítása, a kötőszöveti rostok erősítése
A tűszúrások nyomán a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
Rendkívüli a bőrújrastruktúráló hatása.  Kiváló hegekre, egyenetlen bőrre, rossz textúrára, finom ráncokra és szarkalábakra. Összehúzz a tág pórusokat és hosszú távon serkenti a kollagén és elasztin termelést.

Mik a DermaPen Kezelés hatásai?
-Látványos textúra javítás
-Ráncok számának és mélységének csökkenése
-Bőr feltöltődése
-Hegek mélységének csökkenése
-Tág pórusok eltűnése
-Feszesebb, elasztikusabb simább bőr
-Száj körüli dohányzó ráncok elhalványulása
-Nazolabiális redő halványulása

Hogyan működik?
Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért. Kollagén termelésünk 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. Az idő múlásával viszont a minősége, azaz a vízmegkötő képessége is csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, és kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.
Ezt a csökkenő tendenciát tudjuk megállítani vagy késlelteni kollagén indukciós terápiákkal.
A hagyományos kozmetikai kezelések nem érnek el a mélyebb irha rétegekig és nem képesek ilyen erővel beindítani és stimulálni a kollagén termelést.
A hatásos anti-aginghez olyan eszköz kell, ami lehetővé teszi a mélyebb bőrrétegek elérését. A cél minden esetben a rostok finom megsértése, és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.

A technológiáról
A kollagén indukciós módszer természetes és rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatásos és bizonyítottan működik. Az eljárás során az apró tűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek.
A kollagén termelés beindításához és fenntartásához ismételt behatás-azaz ingerlés szükséges, ezért több alkalom javasolt a tartós rostépüléshez. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötőképességű, jobb minőségű elemek lesznek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz.

FONTOS – A kezelések utáni napokban fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése. A kezelés napján a bőr pirosas lehet. A kezelésnek egyéb ismert mellékhatása nincsen, a bőrpír pedig estére vagy másnapra lehúzódik. Így a kezelést érdemes munka utánra/estefelére időzíteni, aznap már nem végezni izzasztó edzést, sem eseményre menni.
Scroll Up