Arckezelés

Arctisztítás

-kozmetikai kezelések alappillére
-bőr letisztítása és felpuhítása 
-pattanások, miteszerek eltávolítása
Hámlasztás

-eltávolítja az elhalt hámsejteket
-ránctalanít
-pigmentfoltokat csökkenti
-hegeket halványítja
-gyulladások csökkennek
Dermapen

-hegeket halványítja
-tág pórusokat összehúzza
-ránctalanít
-gyulladások csökkennek
-pigmentfoltok halványodnak 

A DermaPen kezelés célja kettős:
A kollagén- és elasztin termelés újraindítása, a kötőszöveti rostok erősítése
A tűszúrások nyomán a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
Rendkívüli a bőrújrastruktúráló hatása.  Kiváló hegekre, egyenetlen bőrre, rossz textúrára, finom ráncokra és szarkalábakra. Összehúzz a tág pórusokat és hosszú távon serkenti a kollagén és elasztin termelést.

Mik a DermaPen Kezelés hatásai?
-Látványos textúra javítás
-Ráncok számának és mélységének csökkenése
-Bőr feltöltődése
-Hegek mélységének csökkenése
-Tág pórusok eltűnése
-Feszesebb, elasztikusabb simább bőr
-Száj körüli dohányzó ráncok elhalványulása
-Nazolabiális redő halványulása

Hogyan működik?
Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért. Kollagén termelésünk 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. Az idő múlásával viszont a minősége, azaz a vízmegkötő képessége is csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, és kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.
Ezt a csökkenő tendenciát tudjuk megállítani vagy késlelteni kollagén indukciós terápiákkal.
A hagyományos kozmetikai kezelések nem érnek el a mélyebb irha rétegekig és nem képesek ilyen erővel beindítani és stimulálni a kollagén termelést.
A hatásos anti-aginghez olyan eszköz kell, ami lehetővé teszi a mélyebb bőrrétegek elérését. A cél minden esetben a rostok finom megsértése, és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.

A technológiáról
A kollagén indukciós módszer természetes és rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatásos és bizonyítottan működik. Az eljárás során az apró tűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek.
A kollagén termelés beindításához és fenntartásához ismételt behatás-azaz ingerlés szükséges, ezért több alkalom javasolt a tartós rostépüléshez. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötőképességű, jobb minőségű elemek lesznek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz.

FONTOS – A kezelések utáni napokban fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése. A kezelés napján a bőr pirosas lehet. A kezelésnek egyéb ismert mellékhatása nincsen, a bőrpír pedig estére vagy másnapra lehúzódik. Így a kezelést érdemes munka utánra/estefelére időzíteni, aznap már nem végezni izzasztó edzést, sem eseményre menni.
Fotorejuvenáció

-komplex bőrfiatalítás
-ráncok száma és mélysége csökken
-bőr rugalmassága visszatér
-pigmentfoltok halványodnak
-rosacea javulását segíti

FOTOREJUVENÁCIÓ

Pigmentfoltok, ráncok, rosácea,hajszálerek kezelésére.
EZ az IPL módszer a bőrfiatalítás kíméletes módja, amely minden kockázat nélkül elvégezhető. A kezelés során kibocsátott fény a bőr irharétegének mély rétegeibe is képes behatolni, ahol a kollagén rostok találhatóak. A kezelés egyrészt megújítja a részben merevvé, rugalmatlanná vált meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, így gondoskodik az életkor előrehaladtával csökkenő mennyiségben termelődő kollagén pótlásáról. A fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.
Az IPL technika a manapság használatos legmodernebb metódus, lényege az, hogy a villanás alatt keletkező hőenergia beállítástól függően a bőrfelszín különböző rétegeibe jut, és a problémás területben célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre, ami a szőrtüszők, a vénák és a melanin károsodásához vezet, az elpusztult sejtek bekebelezését és elszállítását pedig a falósejtek végzik, a kezelés közben viszont a bőr felszíne nem károsodik.Az IPL és lézerkezelés között a legfőbb különbség az, hogy minden egyes lézertípus a rá jellemző meghatározott hullámhosszon bocsátja ki a fényt, viszont az IPL nagyon széles hullámhossz tartományban működik , így a bőrtípustól, a fényérzékenységtől, a szőrszál típusától és egyéb jellemzőktől függően személyre szabottan végezhető el biztonságosan és nagyon jó hatásfokkal a diagnózistól függő kezelés. Az IPL előírt kezelésszám a legtöbb esetben látványos, tartós eredményt hoz létre.

Ellenjavallatok:
18 év alatt csak szülői beleegyezéssel
Terhesség
Szívritmus szabályozó vagy belső defibrillátor készülék a szervezetben
Epilepszia
Súlyos cukorbetegség
Hegesedési vagy keloid hajlam
Aktív bőrbetegség, sérülés a kezelendő területen
Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése (l. mellékelt lista) 4 héten belül
Isotretinoin (Accutane) és egyéb A-vitamin származék szedése 12-18 hónapon belül
Daganatos megbetegedés
Akut lázas állapot
Rendellenes szőrösség, hypertrichosis

A kezelés nem végezhető el a következő esetekben:
Tetovált terület (az ajakkontúr nem zavarja a kezelést)
Mechanikus vagy kémiai hámlasztás 2 héten belül
Lézeres bőrkezelés 3 hónapon belül
A menstruációs ciklus nem befolyásolja a kezelést.
Mellékhatások, szövődmények:
A kezelés után átmeneti bőrpír keletkezhet, amely 1-5 nap alatt eltűnik, előfordulhat enyhe ödéma vagy hólyagosodás is, amely átlag 10 nap után múlik el, ezek az elváltozások normális azonnali reakciónak számítanak, a kezelés hatékonyságára utalnak. A kezelés után felléphetnek fehér foltok (depigmentáció), vagy enyhe barna foltok (pigmentáció), ezek később nyomtalanul eltűnnek. A bőr napégéshez hasonló megégése ritka. A kezelés után az ún. hideg láb érzés színén extrém ritka.
A kezelés menete:
Ne viseljen ékszert a kezelendő területen!
A kezelés előtt a bőrt elő kell készíteni, 2 héttel előbb javasolt a területet érintő bőrradírozás (akár komplett kozmetikai kezelés) az elhalt hámsejtek eltávolítása céljából, ez után hámlasztás ne történjen, viszont kedvező a fokozott arc- és testápoló használat. A kezelés előtti napon az arc- vagy testápoló (a kezelt testrésztől függő) használata már nem előnyös, arckezelés előtt smink sem vihető fel.
Konzultáció. Kórelőzmény kitöltése az esetleges betegségekkel, gyógyszerszedéssel kapcsolatban, a kezelési terv felállítása.
A konzultáció végén, amennyiben nincs ellenjavallat, teszt besugárzás törénik a fényérzékenység vizsgálata céljából. A teszt leolvasása 1-2 nap múlva törénik, ez után jön szóba a kezelés elvégzése.
Kezelés. A kezelés alatt a páciens szemét védőszemüveg takarja, a szem ez alatt is zárva van. A kezelés során egy vakuszerű kezelőfej meghatározott időközönként villanást bocsát ki, miközben enyhe szúró-csípő üést vagy kis melegséget lehet érezni. A kezelt terület hűtőzselével van bekenve. A kezelt rész teljes egészében, sakktáblaszerűen lefedésre kerül.  
A kezelés után a kezelt terület rövid ideig tartó hűése javasolt. A kezelés után nyugtató krém használható igény szerint. A kezelést követő napokban a terület mechanikai irritációját (szauna, masszázs, forró fürdő) kerülni kell. Szolárium, napozás a kezelés után 30 napig nem ajánlott, a fényhatás biztos elkerülése érdekében magas faktorszámú fényvédő készítményt kell használni, különben a fény hatására barna foltosodás (hiperpigmentáció) alakulhat ki.
Az elért eredmény megtartása céljából javasolt évente 1 emlékeztető kezelés az érintett területen.
Eredmények:
A kezelés sikerességéhez a páciensnek be kell tartani az előírt utasításokat és a kezelési ciklusokat. A felállított kezelési séma mindig személyre szabott, a szükséges kezelésszám a páciens ismert paraméterein kívül az egyéni reakcióképességtől is függ, így előre a pontos kezelésszám nem jósolható meg.
Arcmasszázs

-felfrissíti az arcot 
-javítja az arcbőrt 
-szebbé varázsolja a bőrt 
-megszünteti a fakó arcszínt 
-javítja a bőrminőséget 
-méregtelenít 
-kisimítja a ráncokat 
Szempilla Lifting

-gyönyörű ívelt szempillák melyek kiemelik a tekintetet
-6-8 hétig tartós
-nem használunk ragasztót és műpillát
Scroll Up