LR World Termékek – Az egészséges bőr titka a megfelelő ápolás, és táplálkozás

A bőrünk minősége összefügg a kozmetikai arckezelések és az otthoni ápolás mellett azzal , hogy mennyit iszunk, milyen minőségben táplálkozunk és milyen táplálékkiegészítőket/ vitaminokat viszünk be a szervezetünkbe.

Szeretném nektek bemutatni a LR world termékcsaládot, melyet bio boltokban és az interneten is megtaláltok. Amiben tudok segíteni, hogy megkeresel üzenetben vagy telefonon és a bolti árakhoz képest -40 %-al olcsóbban megtudod vásárolni ezeket a termékeket.

Amit a termékekről tudni kell:

-nem tartalmaznak mesterséges anyagokat

-nem tartalmaznak cukrot

-laktóz- és gluténmentesek

-Az aloe vera termékei Aloin mentesek, az egyetlen olyan cég aki aloinmentesen állítja elő az aloe verát (*Aloin=hashajtó hatás)

-Fresenius pecséttel rendelkezik a legtöbb terméke ( a fresenius cég egy független minősítésű cég, melyeknek pecsétjét csak a 100 % tartalmú termékre teszik rá. Pl.: a daganastos betegek tápanyagán, infuziókon megtalálható)

Minden korosztálynak ajánlott. 40 %-os immunerősítő. Folyadék és kapszula formában is beszerezhető. Olyan vírusellenes antitesteket tartalmaz, amelyek megtámadják a virális kórokozókat. Vírusellenes hatóanyagok széles skálája található benne.A kolosztrum tartalmaz egy egészen különleges enzimet, a telomerázt, amelyet szakemberek az „örök élet enzimjének” is neveznek. Sejtosztódáskor védi a sejteket, meghosszabbítva ezzel élettartamukat. A kolosztrum az egyetlen ismert anyag, amely tartalmazza a telomeráz enzimet. Ez azonban egyedül a folyékony Colostrum termékben található meg.Tartalmaz továbbá vitaminokat, aminosavakat citokinek (interferonokat és interleukinokat), valamint növekedési faktorokt és nyomelemeket.

Scroll Up